Patipan - Cofetărie & Patiserie Piatra Neamț

Cofetaria Patipan Piatra Neamt activează de peste 20 ani şi are peste 40 de angajaţi, care trudesc zilnic pentru a crea produse bune şi proaspete care să mulţumească şi pe cel mai exigent client. Până în prezent Cofetaria Patipan şi-a răspândit aroma prăjiturilor sale în Piatra-Neamţ, Targu Neamţ, Bacău, Roman, Bicaz, Durău, Poiana Teiului ş.a.

0233.230.039 office@patipan.ro

COFETĂRII PATIPAN

Punct de lucru – Cofetăria Patipan Piața 22 Decembrie – Centru
Piața 22 Decembrie, nr. 1/2, Piatra-Neamţ (vis-a-vis de Școala nr. 3)

Program:
Luni – Vineri: 07:30 – 19:00
Sambata-Duminica: 09:00 – 19:00

Telefon: 0722108967

Punct de lucru – Cofetăria Patipan Topaz
str. 1 Decembrie 1918, bl. A14, Sc. C, parter, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 08:00 – 20:30
Duminica: 09:00 – 20:30

Telefon: 0735161708

Punct de lucru – Cofetăria Patipan din incinta magazinului Kaufland OBOR
str. Obor, nr. 2A, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 07:30 – 21:00
Duminica: 09:00 – 20:00

Telefon: 0735161707

Punct de lucru – Cofetăria Patipan din incinta magazinului Kaufland GARĂ
str. Bistritei, nr. 2, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 07:30 – 21:00
Duminica: 09:00 – 20:00

  • Nu există produse în coș.

Politica de anulare comandă

POLITICA DE RETURNARE

Returul se face în momentul livrării produsului în următoarele situații:

  • Produsul nu este conform cu specificațiile de pe site

În cazul în care produsul comandat se dovedește a nu fi conform cu specificațiile din oferta Patipan de pe site, cumpărătorul poate solicita returnarea acestuia pentru rambursarea integrală a contravalorii.

  • Produse ce au fost livrate greșit

În cazul în care s-au livrat alte produse decât cele solicitate, acest fapt va fi semnalat imediat, iar cumpărătorul va refuza primirea comenzii. Cumpărătorul are posibilitatea de a solicita returnarea acestora pentru rambursarea integrală a contravalorii.

Returnarea banilor se va realiza prin transfer bancar în maxim 14 zile.

 

ANULAREA COMENZII

Anularea comenzii se realizează în următoarele situații:

  • Comanda plasată pe site nu poate fi onorată de către vânzător, astfel se va face returul banilor în contul cumpărătorului în termen de 14 zile, cu înștiințarea acestuia în prealabil.

 

  • Cumpărătorul dorește anularea comenzii și înștiințiază vânzătorul printr-un răspuns în scris fie la email-ul de confirmare a comenzii primit în momentul plasării comenzii pe site, fie telefonic la 0233/230039. Înregistrarea cererii de anulare a comenzii se realizează cu minim 24 de ore înainte de ora livrării, fiind urmată de rambursarea sumei aferente comenzii în maxim 14 zile de la cofirmarea anulării comenzii.

 

  • În cazul produselor personalizate, datorită complexității elementelor decorative, comanda se poate anula înainte de livrare, cu un timp minim egal cu timpul de producție. (Exemplu: Pentru un tort cu timpul de producție de 72 de ore se poate anula comanda, cu un timp minim de 3 zile înainte de livrare). In cazul în care anulați comanda după intrarea în producție, ne rezervăm dreptul de a reține avansul perceput la momentul plasării comenzii.

În preluarea, procesarea și livrarea comenzilor se vor ține cont de următoarele:

  1. Cantitățile, descrierile, imaginile și alte informații prezentate pe https://patipan.ro/ au calitate informativă și orientativă pentru cumpărător, acestea nu reprezintă obligația https://patipan.ro/, nu-i pot fi imputate ca atare și nu poate fi trasă la răspundere în baza acestora;
  2. În cazul zilelor (perioadelor) cu un număr foarte mare de comenzi precum și a celor în care condițiile de trafic sau meteo îngreunează procesul de livrare, https://patipan.ro/, își rezervă dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de întârzieri, care nu țin de voința sau posibilitățile https://patipan.ro/, aceasta din urmă nu poate fi trasă la răspundere;
  3. Produsele https://patipan.ro/ sunt preparate respectând toate condițiile igienico-sanitare impuse de lege.

 

ÎNTREBĂRI SUPLIMENTARE

Dacă ai nelămuriri, comenzi deosebite sau întrebări suplimentare, îți stăm la dispoziție oricând, via e-mail pe adresa office@patipan.ro sau la numărul de telefon 0233/230039 în intervalul orar 09:00-17:00.