Carrot cake
Description
Cine ar fi crezut că morcovul poate fi folosit atât în rețetele sărate pentru aperitiv, supe sau mese principale, cât și în rețetele dulci?
La Patipan totul este posibil și a pregătit pentru dumneavoastră o prăjitură demențial de aromată pe bază de morcovi cu origini americane.
Așadar, dacă îți plac deserturile fine și ești iubitor de dulce, atunci cu siguranță carrot cake va fi preferata ta, datorită blatului pufos și gustos de morcovi aromatizat cu scorțișoară și cremei fine de brânză care se potrivește de minune cu acest blat de morcovi completând profilul aromatic și oferind o notă de prospețime. Totul e exact cât trebuie de dulce!
Încearcă și convinge-te de gustul dulce și aromat de morcovi
Gramaj: La Kilogram
Compoziție: Morcovii, nucile, ouale proaspete si aroma de scortisoara ofera blatului o textura densa, umeda si incredibil de gustoasa, iar crema de branza fina vine in completarea profilului aromatic, oferind o nota de prospetime
Ingrediente: Smântână pentru frișcă 26,95%, apă 21,56%, zahăr 10,78%, cremă brânză 10,78%, morcov ras 9,16%, făină albă de grâu 7,55%, ulei de floarea soarelui 5,39%, nucă 4,31%, ouă 2,70%, praf de copt 0,27%, sare iodată 0,27%, scorțișoară 0,27%
Alergeni: gluten, oua, lapte, fructe cu coaja lemnoasa (nuci).
Detalii ingrediente |
SMANTANA pentru FRISCA 26.95% [ SMANTANA, proteina din LAPTE, stabilizator: caragenan], apa 21.56%, zahar 10.78%, crema BRANZA 10.78% [zahar, glucoza, praf branza de vaci (65%), gelatina, praf de suc de lamaie, aroma naturala (lapte), sare, acidifiant: acid citric], morcov ras 9.16%, faina alba de GRAU 7.55%, ulei de floarea-soarelui 5.39%, NUCA 4.31%, OUA 2.70%, , praf de copt 0.27% [agenti de afanare: difosfat disodic, bicarbonat de sodiu, amidon din porumb], sare iodata 0,27%, scortisoara 0.27%.
Valori nutriționale
Valoare energetica la 100 g produs:
|
1391.60 kj/ 332.60 kCal
|
Grăsimi (g):
|
21.28
|
din care grasimi saturate (g):
|
8.2
|
Glucide:
|
30.54
|
din care zaharuri:
|
23.43
|
Proteine:
|
4.73
|
Sare:
|
0.54
|