Patipan - Cofetărie & Patiserie Piatra Neamț

Cofetaria Patipan Piatra Neamt activează de peste 20 ani şi are peste 40 de angajaţi, care trudesc zilnic pentru a crea produse bune şi proaspete care să mulţumească şi pe cel mai exigent client. Până în prezent Cofetaria Patipan şi-a răspândit aroma prăjiturilor sale în Piatra-Neamţ, Targu Neamţ, Bacău, Roman, Bicaz, Durău, Poiana Teiului ş.a.

0233.230.039 office@patipan.ro

COFETĂRII PATIPAN

Punct de lucru – Cofetăria Patipan Topaz
str. 1 Decembrie 1918, bl. A14, Sc. C, parter, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 08:00 – 20:30
Duminica: 09:00 – 20:30

Telefon: 0735161708

Punct de lucru – Cofetăria Patipan din incinta magazinului Kaufland OBOR
str. Obor, nr. 2A, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 07:30 – 21:00
Duminica: 09:00 – 20:00

Telefon: 0735161707

Punct de lucru – Cofetăria Patipan din incinta magazinului Kaufland GARĂ
str. Bistritei, nr. 2, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 07:30 – 21:00
Duminica: 09:00 – 20:00

  • Nu există produse în coș.

Produse

poza4 zoom
poza3 zoom
poza4
poza3
Full Screen

Colivă

Descriere

Coliva făcută după o rețetă tradițională din arpacaș, nucă, zahăr, stafide, biscuiți, rom și coajă de lămâie, se folosește la fel ca și colacii pentru ritualurile religioase: pomenirea celor trecuți în neființă, înmormântări, dar totodată este un desert ca oricare altul pe care îl putem consuma în orice perioadă a anului, mai ales că este de post.

Acest preparat își are originile în vremuri foarte îndepărtate, încă din antichitate, când grecii antici ofereau ca ofrandă zeilor grâu fiert cu miere de albine.

Gramaj: La Kilogram

Compoziție: Coliva facuta dupa o reteta traditionala din arpacas, nuca, zahar, stafide, biscuiti, rom si coaja de lamaie, ornata cu cacao si biscuiti.

Ingrediente: Apă 47,96%, arcapaș 23,98%, zahăr 11,99%, nucă 4,80%, stafide 4,80%, biscuiți 2,40%, cacao 1,20%, decor drajeuri 1,20%, sare 0,72%, arome 0,48%, răzătură de lămâie 0,48%

Alergeni: gluten, fructe cu coaja lemnoasa (nuci), dioxid de sulf.


Detalii ingrediente | Valori nutriționale