Patipan - Cofetărie & Patiserie Piatra Neamț

Cofetaria Patipan Piatra Neamt activează de peste 20 ani şi are peste 40 de angajaţi, care trudesc zilnic pentru a crea produse bune şi proaspete care să mulţumească şi pe cel mai exigent client. Până în prezent Cofetaria Patipan şi-a răspândit aroma prăjiturilor sale în Piatra-Neamţ, Targu Neamţ, Bacău, Roman, Bicaz, Durău, Poiana Teiului ş.a.

0233.230.039 office@patipan.ro

COFETĂRII PATIPAN

Punct de lucru – Cofetăria Patipan Piața 22 Decembrie – Centru
Piața 22 Decembrie, nr. 1/2, Piatra-Neamţ (vis-a-vis de Școala nr. 3)

Program:
Luni – Vineri: 07:30 – 19:00
Sambata-Duminica: 09:00 – 19:00

Telefon: 0722108967

Punct de lucru – Cofetăria Patipan Topaz
str. 1 Decembrie 1918, bl. A14, Sc. C, parter, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 08:00 – 20:30
Duminica: 09:00 – 20:30

Telefon: 0735161708

Punct de lucru – Cofetăria Patipan din incinta magazinului Kaufland OBOR
str. Obor, nr. 2A, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 07:30 – 21:00
Duminica: 09:00 – 20:00

Telefon: 0735161707

Punct de lucru – Cofetăria Patipan din incinta magazinului Kaufland GARĂ
str. Bistritei, nr. 2, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 07:30 – 21:00
Duminica: 09:00 – 20:00

  • Nu există produse în coș.

Produse

cozonac-de-post1 zoom
cozonac-de-post2 zoom
cozonac-de-post1
cozonac-de-post2
Full Screen

Cozonac cu nucă și rahat

50,00 lei /buc (1 kg)

Descriere

Din aluat pufos dospit, umplut cu nucă și rahat, voinicul cozonac cu nucă și rahat de post îți va cuceri toate gusturile. Este un uragan care te cucerește instant prin căldura mirosului, amplitudinea și pufoșenia ținutei, delicatețea brută a fiecărei fâșii care se desprinde rând pe rând din alaiul bogat de arome (nuci, lămâie, cacao, rahat).

Știm că prospețimea și calitatea cozonacului sunt criteriile esențiale pentru alegerea ta. De aceea, avem grijă ca produsele noastre să conțină ingrediente naturale și să fie mereu la dispoziția ta ca să-ți amintești de gustul de acasă.

Gramaj: La bucată (1 kg)

Compoziție: Aluat dulce dospit umplut cu nucă și rahat, împletit în două fitile; copt pe îndelete până capătă o culoare rumenă, numai bun să îți facă poftă să îl mănânci.

Ingrediente: făină albă de grâu, apă, nucă, zahăr, pesmet, margarină vegetală, ulei de floarea soarelui, premix aluat cozonac, drojdie, cacao, arome, sare iodată

Alergeni: gluten, soia, fructe cu coajă lemnoasă (nuci)


Detalii ingrediente | Valori nutriționale