Fursecuri cu fulgi de ovăz
Description
Pentru că o zi bună începe cu o gustare delicioasă, îți propunem să încerci aceste minunății mici delicioase cu fulgi de ovăz făcute cu drag în laboratorul Patipan pentru oamenii care ne trec pragul.
Sunt ideale servite dimineața la mic dejun, alături de un ceai bun, o cafea bună și o cană cu lapte.
Gramaj: La Kilogram
Compoziție: Aluat fraged framantat in laboratorul nostru cu unt, oua proaspete, fulgi de ovaz, nuci, stafide, zahar brun, toate aromate cu scortisoara.
Ingrediente: Fulgi de ovăz 29,9%, unt 19,5%, zahăr brun 17,21%, făină albă de grâu 12,6%, nucă 12,6%, ouă 5,7%, stafide 1,1%, praf de copt 0,7%, sare iodată 0,2%, scorțișoară 0,2%
Alergeni: gluten, oua, lapte, fructe cu coaja lemnoasa (nuci).
Detalii ingrediente |
fulgi de ovaz 29.9%, UNT 19.5% (gr/su82%) [SMANTANA din LAPTE de vaca pasteurizat], zahar brun 17.21%, faina alba de GRAU 12.6%, NUCA 12.6%, OUA 5.7%, stafide 1.1%, praf de copt 0.7% [bicarbonat de sodiu alimentar, pirofosfat acid de sodiu, amidon de porumb], sare iodata 0.2%, scortisoara 0.2%.
Valori nutriționale
Valoare energetica la 100 g produs:
|
2188.32 kj/ 523.02 kCal
|
Grăsimi (g):
|
29.46
|
din care grasimi saturate (g):
|
14.47
|
Glucide:
|
56.28
|
din care zaharuri:
|
21.29
|
Proteine:
|
8.19
|
Sare:
|
0.26
|