Patipan - Cofetărie & Patiserie Piatra Neamț

Cofetaria Patipan Piatra Neamt activează de peste 20 ani şi are peste 40 de angajaţi, care trudesc zilnic pentru a crea produse bune şi proaspete care să mulţumească şi pe cel mai exigent client. Până în prezent Cofetaria Patipan şi-a răspândit aroma prăjiturilor sale în Piatra-Neamţ, Targu Neamţ, Bacău, Roman, Bicaz, Durău, Poiana Teiului ş.a.

0233.230.039 office@patipan.ro

COFETĂRII PATIPAN

Punct de lucru – Cofetăria Patipan Piața 22 Decembrie – Centru
Piața 22 Decembrie, nr. 1/2, Piatra-Neamţ (vis-a-vis de Școala nr. 3)

Program:
Luni – Vineri: 07:30 – 19:00
Sambata-Duminica: 09:00 – 19:00

Telefon: 0722108967

Punct de lucru – Cofetăria Patipan Topaz
str. 1 Decembrie 1918, bl. A14, Sc. C, parter, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 08:00 – 20:30
Duminica: 09:00 – 20:30

Telefon: 0735161708

Punct de lucru – Cofetăria Patipan din incinta magazinului Kaufland OBOR
str. Obor, nr. 2A, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 07:30 – 21:00
Duminica: 09:00 – 20:00

Telefon: 0735161707

Punct de lucru – Cofetăria Patipan din incinta magazinului Kaufland GARĂ
str. Bistritei, nr. 2, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 07:30 – 21:00
Duminica: 09:00 – 20:00

  • Nu există produse în coș.

Produse

RAFFAELO zoom
RAFFAELO
Full Screen

Raffaello cocos de POST

SKU: PAN12229 Categorie:

Descriere

Raffaello de post- bomboane fine, cremoase și gustoase, cu gust intens de cocos și vanilie, un adevărat deliciu pentru toți iubitorii de dulciuri.

Surprinde o persoană dragă din viața ta, oferindu-i în dar acest deliciu, unde ingredientul vedetă: fulgii de cocos alături de biscuiți armonizează gusturile într-un toast de nerefuzat.

Gramaj: La Kilogram

Compoziție: Bilute din ponci și biscuiti, tavalite prin alune maruntite.

Ingrediente: Zahăr 25.42%, biscuiți 16.95%, apă 16.95%, alune mărunțite 16.95%, făină albă de grâu 11.65%, cacao 6.36%, ulei de floarea soarelui 4.24%, esență de vanilie 1.06%, sare iodată 0.42%

Alergeni: gluten, arahide, dioxid de sulf.


Detalii ingrediente | Valori nutriționale