Patipan - Cofetărie & Patiserie Piatra Neamț

Cofetaria Patipan Piatra Neamt activează de peste 20 ani şi are peste 40 de angajaţi, care trudesc zilnic pentru a crea produse bune şi proaspete care să mulţumească şi pe cel mai exigent client. Până în prezent Cofetaria Patipan şi-a răspândit aroma prăjiturilor sale în Piatra-Neamţ, Targu Neamţ, Bacău, Roman, Bicaz, Durău, Poiana Teiului ş.a.

0233.230.039 office@patipan.ro

COFETĂRII PATIPAN

Punct de lucru – Cofetăria Patipan Piața 22 Decembrie – Centru
Piața 22 Decembrie, nr. 1/2, Piatra-Neamţ (vis-a-vis de Școala nr. 3)

Program:
Luni – Vineri: 07:30 – 19:00
Sambata-Duminica: 09:00 – 19:00

Telefon: 0722108967

Punct de lucru – Cofetăria Patipan Topaz
str. 1 Decembrie 1918, bl. A14, Sc. C, parter, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 08:00 – 20:30
Duminica: 09:00 – 20:30

Telefon: 0735161708

Punct de lucru – Cofetăria Patipan din incinta magazinului Kaufland OBOR
str. Obor, nr. 2A, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 07:30 – 21:00
Duminica: 09:00 – 20:00

Telefon: 0735161707

Punct de lucru – Cofetăria Patipan din incinta magazinului Kaufland GARĂ
str. Bistritei, nr. 2, Piatra-Neamţ

Program:
Luni – Sambata: 07:30 – 21:00
Duminica: 09:00 – 20:00

 • Nu există produse în coș.

Termeni și condiții

Utilizarea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Este recomandată citirea tuturor termenilor și condițiilor.

Acești Termeni și Condiții reglementează relația comercială dintre www.patipan.ro și cumpărător cu privire la vânzarea online de către www.patipan.ro clientului a produselor menționate pe acest site. Prin lansarea comenzii, clientul acceptă automat prevederile acestor Termeni și Condiții.

 1. Definiții și termeni

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către Patipan Com SRL, prin intermediul magazinului virtual aflat la adresa www.patipan.ro către Cumpărător și pot fi modificate oricând de către Patipan Com S.R.L.

Astfel, în cadrul prezentului document, următorii termeni vor însemna:

Cumpărător – Persoană fizică sau juridică (de drept public sau privat) ce emite o comandă pe site sau telefonic.

Vânzător – societatea comercială Patipan Com S.R.L., având sediul social în Piatra Neamț, Str. Luceafărului, Nr.57, Piatra Neamț, jud. Neamț, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului: J27/867/1995, CIF RO8044274.

Site – domeniul  https://patipan.ro/ și subdomeniile acestuia.

Comandă – un document electronic ce intervine că formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Serviciile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și Servicii și să facă plata acestora.

Bunuri și Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului.

Contract – o Comandă confirmată de către Vânzător.

Conținut – toate informațiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic. Conținutul oricărui email trimis Cumpărătorului de către Vânzător prin mijloace electronice sau orice alt mod de comunicare disponibil, fie direct, fie prin reprezentant. Date referitoare la Vânzător, detalii de contact sau de identificare juridică.

Drepturi de proprietate intelectuală – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun și/sau Serviciu de către Patipan Com SRL, Cumpăratorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 1. Documente contractuale

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.patipan.ro, Cumpărătorul este de acord cu formă de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile.

Comandă va fi compusă din următoarele documente, în ordinea importanței:

 1. Comandă (împreună cu mențiunile clare asupra datelor de livrare și facturare) și condițiile sale specifice
 2. Specificațiile Cumpărătorului (acolo unde este cazul)
 3. Termeni și condiții

Dacă Vânzătorul confirmă Comanda, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptare Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesită o confirmare de primire din partea acestuia. Vânzătorul nu consideră în nici un moment o comandă neconfirmată că având valoarea unui Contract.

Confirmarea Comenzii se face telefonic sau electronic (e-mail).

Prețurile produselor din comandă sunt valabile 2 zile lucrătoare de la dată înregistrării comenzii.

Pentru Comenzile ce urmează a fi ridicate de la sediul Cofetăria Patipan, rezervarea produselor este valabilă pentru 12 de ore de la confirmarea comenzii și a disponibilității de către un reprezentant al vânzătorului prin intermediul poștei electronice/sms/telefonic.

Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător sau un furnizor al acestuia.

Capacitățile noastre de transport frigorific sunt limitate, așa încât ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile pe care nu le putem onora în intervalul solicitat.

Comenzile se planifică pentru livrare, în ordinea înregistrării lor, după algoritmul primul venit-primul servit.

Chiar dacă ați finalizat comandă online, această nu se consideră acceptată decât în urma confirmării efectuate de către operatorul nostru.

În cazul în care ați selectat livrarea, într-un interval în care capacitățile noastre de transport sunt deja ocupate în totalitate, în momentul în care veți fi contactat de operatorul nostru pentru confirmarea comenzii, acesta va încerca reprogramarea pentru un alt interval orar. Dacă sunteți de acord cu reprogramarea, veți stabili împreună intervalul cel mai apropiat în care există disponibilitate. Dacă nu sunteți de acord cu reprogramarea la o altă oră, comandă va fi anulată, iar dacă ați efectuat deja plata, banii vă vor fi returnați integral în cont, în termen de 14 zile.

 1. Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Cumpărătorul înțelege dreptul de proprietate intelectuală și nu îi este permisă copierea/distribuirea/publicarea/transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original intenționat de Patipan Com SRL, includerea oricărui conținut în afară site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Patipan Com SRL asupra Conținutului, precum și participarea la transferul/vânzarea/distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea, afișarea Conținutului, decât cu acordul scris expres al Patipan Com SRL.

Orice conținut la care Cumpărătorul are și/sau obține acces prin orice mijloc, se află sub incidența Documentului, în cazul în care Conținutul nu este însoțit de un acord de utilizare specific și valid încheiat între Patipan Com SRL și acesta, și fără nicio garanție implicit sau expres formulată din partea Patipan Com SRL cu referire la acest Conținut.

Cumpăratorul poate copia, transferă și/sau utiliza Conținut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu întră în conflict cu prevederile Termenilor și Condițiilor.

În cazul în care Patipan Com SRL oferă Cumpărătorului dreptul de a utiliza sub formă descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conținut, la care Cumpărătorul are sau obține acces în urmă acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conținuturi definite în acord, numai pe perioada existenței acestuia sau acestor conținuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condițiilor definite.

Niciun Conținut transmis către Cumpărator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare și/sau vizualizare nu constituie o obligație contractuală din partea Patipan Com SRL și/sau al angajatului/prepusului Patipan Com SRL care a mijlocit transferul de Conținut, în cazul în care acesta există, față de respectivul Conținut.

Este interzisă orice utilizare a Conținutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl insoțește, în cazul în care acesta există.

Drepturile de proprietate intelectuală asupra întregului conținut al site-ului, incluzând fără limitare numele site-ului, toate textele, imaginile, elementele grafice, animațiile, elementele mediale (video, sunet, etc.), software și alte elemente similare (Conținutul), aparțin în exclusivitate Patipan Com S.R.L. Orice conținut care constă într-o marca, logo, sau marca industrială reprezintă marca înregistrată a cărei utilizare este strict interzisă fără permisiunea în scris a titularului mărcii.

 1. Confidențialitate

Informațiile de orice natură furnizate de către Cumpărător, Vânzătorului, vor rămâne în proprietatea Vânzătorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului/ Comenzii și pot fi făcute cunoscute numai cu consimțământul scris al Cumpărătorului și după obținerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primește.

Nici o declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Cumpărător cu privire la comandă fără consimțământul prealabil scris al Vânzătorului.

Prin transmiterea de informații sau materiale prin intermediul acestui site, oferiți Vânzătorului acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifică, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Sunteți, de asemenea, de acord că Vânzătorul să poată utiliza liber, în interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ați trimis prin intermediul site-ului www.patipan.ro.

 1. Comanda online și pașii pentru a comanda

Orice produs încărcat pe magazin online poate fi comandat prin apăsarea butonului  “ADAUGĂ ÎN COȘ” aflat pe imaginea fiecărui produs. Produsele adăugate ajung în coșul virtual de cumpărături și pot fi vizualizate oricând, dacă faceți click pe iconul coșului situat în dreapta sus a paginii de web.

În momentul când ați apăsat butonul “ADAUGĂ ÎN COȘ”, automat numărul de bucăți pentru produsul respectiv este “1”. Așadar, aveți posibilitatea să ștergeți eventualele produse nedorite prin apăsarea butonului “x” din stânga produsului, respectiv puteți defini cantitatea de produse din care doriți să cumpărați mai multe bucăți,  apăsând butonul “+” sau introducând direct numărul dorit în căsuța din dreptul a fiecărui produs, urmat de butonul “ACTUALIZEAZĂ COȘUL”.

Totodată, dacă ați intrat în posesia unui cupon, aveți posibilitatea să introduceți codul cuponului, urmat de butonul “APLICĂ CUPONUL”.

Prin urmare, dacă ați făcut setările necesare și toate produsele au intrat în coș, completați datele cu privire la livrare prin apăsarea butonului “Modifică adresa” și “ACTUALIZEAZĂ”.

Prin apăsarea butonului „ CONTINUĂ CU FINALIZAREA COMENZII”, veți trece la pasul următor unde se vor trece datele necesare, iar pentru trimiterea comenzii se apasă butonul “PLASEAZĂ COMANDA”.

După efectuarea comenzii în magazinul virtual, veți primi un email automat la adresa de email indicată de dvs., care nu se consideră ofertă, acesta confirmă numai înregistrarea comenzii reușite și trimiterea mai departe către Vânzător. În baza acestora, colegii noștri, în timpul orelor de program, vor lua legătura cu dumneavoastră prin intermediul posibilităților de contact indicate de dumneavoastră.

Cumpărătorul ia la cunoștinta că, după efectuarea comenzii de pe portal, și după confirmarea telefonică de către un angajat al Vânzătorului, intervine un contract de vânzare-cumpărare, respectiv de livrare încheiat verbal pentru produsul comandat. În măsura în care, momentan produsul respectiv nu se gasește în stoc, vom indică prin telefon o dată la care așteptăm sosirea produslui în cauză. Vă rugăm să confirmăți acceptul acestei date printr-un răspuns trimis prin e-mail, iar în cazul în care dată respectivă nu vă este convenabilă, vă rugăm să ne semnalizați și acest lucru, și veți avea posibilitatea să renunțați la produsul comandat.

Comenzile se pot plasa astfel:

 • cu minim 24 de ore înainte de livrare, pentru comenzile din orașul Piatra Neamț și inclusiv pe o rază de 10 km în jurul orașului;
 • cu minim 48 de ore înainte de livrare, pentru comenzile cu distanțe mai mari de 10 km de Piatra Neamț.

Pentru comenzile personalizate de tort sau alte produse, comandă se plasează cu minim 72 de ore înainte.

 • Pentru evenimentele care depășesc 100 de invitați, comenzile se vor plasa cu o săptămână înainte.
 • Pentru evenimentele cu până în 100 de invitați, comenzile se vor plasa cu 3 zile înainte.

Comenzile se plasează în intervalul 08.00-14.00.

Comenzile sunt procesate în cel mai scurt timp după plasarea acestora, în intervalul Luni – Sâmbătă 08.00-14.00. În cazul comenzilor plasate în afară orelor de program, acestea vor fi procesate a două zi și livrate în ziua următoare.

Costul comenzii va fi afișat în momentul plasării acesteia pe platformă. În cazul torturilor, prețul este pus pe bucată  (1kg, 1.2kg, 1.4kg, 1.5kg, 2kg, 2.5kg, 3kg), dar apar diferențe, deoarece produsele noastre pot varia la gramaj +/- 100 grame. Detaliile cu privire la diferența de plată pentru comenzile de tort și referitoare la costurile livrării (acolo unde este cazul) vor fi comunicate ulterior, la confirmarea comenzii. Diferența de plată se poate achita fie la ridicarea/livrarea comenzii, numerar.

Livrarea se face în condiții sigure și conforme de către echipa Cofetăriei Patipan, pe traseul prestabilit, în orașul Piatra Neamț și în împrejurimi, respectând datele de livrare comunicate pe site.

Livrările se efectuează de LUNI până SÂMBĂTĂ, inclusiv, în intervalul orar 08:00-16:00

 1. Cesionarea si subcontractarea

Vânzătorul poate cesiona și/sau subcontracta o terță parte pentru servicii ce țin de onorarea comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil față de Cumpărător pentru toate obligațiile contractuale.

 1. Livrarea bunurilor

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare și/sau pornire a Comenzii, Vânzătorul este obligat să anunțe Cumpărătorul de termenul estimat de finalizare a livrării. Cumpărătorul va avea dreptul să revendice sumele plătite către Vânzător, când acesta este permisă de lege, în cazul neîndeplinirii totale sau parțiale din partea vânzătorului a executării Contractului în conformitate cu termenele stabilite.

În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, această încadrându-se în termen de 3 zile lucrătoare.

În cazul produselor aduse la comandă, Vânzătorul va confirma comanda abia după ce va recepționa marfă. În cazul în care marfă comandată nu sosește în termenul stabilit (15 – 30 zile) Vânzătorul va returna avansul încasat de la Cumpărător în termen de 14 zile.

 

 1. Facturare și plăți

Prețurile produselor și serviciilor afișate în cadrul site-ului www.patipan.ro includ T.V.A. conform legii în vigoare.

În schimbul vânzării produsului, cumpărătorul va plăti către www.patipan.ro, în funcție de produsul comandat, prețul acestuia, astfel cum acest preț este menționat pe site (prețurile conțin TVA), sau cum a fost agreat de comun acord la confirmarea telefonică a comenzii plasate online.

Prețul, modalitatea de plată și termenul de plata sunt specificate în Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile și Serviciile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factură aferentă Comenzii precum și pentru orice alte plăti aferente Comenzii atât în format electronic, prin adăugarea facturii în Contul Cumpărătorului sau prin poștă electronică, la adresa de e-mail menționată de Cumpărător în Contul sau, cât și fizic în coletul expediat cu produsul.

Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul își exprimă acordul să primească facturile în format electronic prin poștă electronică, la adresa de e-mail menționată.

 1. Politica de vânzare online

Accesul în vederea efectuării unei Comenzii îi este permis oricărui Cumpărător.

Pentru motive justificate Patipan Com SRL își rezervă dreptul de a restricționa accesul Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Vânzătorul.

Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea Contact din site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru acestea.

În cazul unui volum de trafic neobișnuit de mare provenit din partea unei rețele de internet, Patipan Com SRL își rezervă dreptul de a cere Cumpărătorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, în vederea protejării informației din cadrul Site-ului.

Patipan Com SRL poate publică pe site informațîi despre bunuri și/sau servicii și/sau promoții practicate de către acesta sau de oricare alt terț cu care vânzătorul are încheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp și în limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Bunurilor și/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.

În condițiile prevăzute de lege, prețul Bunurilor afișat pe Site include toate taxele legale.

În cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la: comisioane de plată cu cardul sau comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care sunt percepute de banca emitentă a cardului. Responsabilitatea pentru acesta acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

Toate informațiile folosite pentru descrierea Bunurilor și/sau Serviciilor disponibile pe site (imagini statice/dinamice/prezentări multimedia, descrieri de produs, specificațîi, etc) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

După achiziționarea unui Bun sau Serviciu, cumpărătorului i se poate cere prin email înscrierea unui review legat de bunul/serviciul achiziționat. Solicitarea va fi transmisă către adresa de email înscrisă de Cumpărător în Cont. În acest fel, Cumpărătorul poate contribui la informarea altor posibili utilizatori/clienți/cumpărători de pe site. Vânzătorul nu este responsabil de informațiile cuprinse în review-uri.

 1. Utilizarea site-ului

Informațiile prezentate pe site-urile vânzătorului, au caracter informativ și pot fi modificate de către Vânzător, fără o anunțare prealabilă. De asemenea, din considerente legate de spațiu și coerentă structurii informației, descrierile produselor pot fi incomplete însă vânzătorul face eforturi de a prezența informațiile cele mai relevante, pentru că produsul să fie utilizat în parametrii pentru care a fost achiziționat.

Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interacțiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele menționate la secțiunea „contactează-ne”. Vor fi excluse din site sau ignorate, păreri sau adresari ce conțin injurii sau un limbaj neadecvat. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru această.

În timpul utilizării site-ului și a serviciilor sale, vă angajați să respectați legile în vigoare și să nu desfășurați activități de tip cracking, hacking sau altele similare, care pun în pericol bună funcționare a site-ului, a serverului, securitatea informațiilor, etc.; va angajați să nu modificați, copiați, distribuiți, transmiteți, afișați, publicați, reproduceti, creați produse derivate sau să vindeți orice fel de informații sau servicii obținute prin intermediul site-ului.

11. Responsabilități

a. Livrare

Vânzătorul se obligă să expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător sau la punctele de lucru ale Patipan Com S.R.L., conform opțiunii Cumpărătorului.

b. Transport – Ambalare

În afară de cazul în care este agreat de Vânzător și Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitățile asociate cu Bunurile și Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpărătorului.

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

c. Limitarea răspunderii

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi că rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor și Serviciilor după livrare și în special pentru pierderea produselor.

Vânzătorul va fi răspunzător în cazul în care sub-contractanții și/sau partenerii săi de orice fel implicați în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligațiile contractuale.

 1. Acceptare

Acceptarea va fi făcută atunci când Bunurile și Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice menționate în Comandă. În cazul în care Cumpărătorul descoperă că Bunurile livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificațiilor tehnice, atunci Vânzătorul va aduce la conformitate Bunurile și Serviciile.

 1. Garanții

Toate produsele comercializate de către site-ul www.patipan.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

Certificatele de garanție fie sunt emise direct de producător/importator, în cazul în care acesta are o rețea de service națională, fie sunt emise de către Patipan Com S.R.L.

Pentru produsele din Comandă care beneficiază de garanție în baza certificatelor de garanție emise, Patipan Com S.R.L. va transmite Cumpărătorului aceste certificate de garanție exclusiv în format electronic, prin poștă electronică, la adresa de e-mail menționată de Cumpărător.

Pentru o corectă comunicare a certificatului de garanție aferent produsului din Comandă, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele din Contul sau și să acceseze informațiile și documentele aferente fiecărei Comenzi, existente în Cont.

Prin această modalitate de comunicare Cumpărătorul, accesând Contul sau de pe www.patipan.ro, va deține o evidență a certificatelor de garanție emise de Patipan Com S.R.L., putându-le salva și arhiva la rândul sau în orice moment și în orice modalitate pe care o dorește.

 1. Transferul proprietății bunurilor

Proprietatea asupra Bunurilor și Serviciilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Cumpărătorului în locația indicată în comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factură fiscală în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului). În cazul livrării prin curier, acesta nu este autorizat de către Vânzător să permită Cumpărătorului deschiderea coletelor înainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnării de livrare și achitării eventualei contravalori a acestora.

Conform Art. 20 din OUG 34/2014 cu modificările Legii nr 157/22.06.2015, riscul de deteriorare sau pierdere a produsului este transferat consumatorului în momentul în care acesta sau o parte terță desemnată de acesta, altă decât transportatorul, intră în posesia fizică a produselor.

 1. Forța majoră

Nici una din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forță majoră este evenimentul imprevizibil, în afară controlului părților și care nu poate fi evitat.

 1. Legea aplicabilă-jurisdicția

Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Patipan Com S.R.L. și cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care această nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competențe .

 1. Actualizare conținut

Patipan Com S.R.L. își rezervă dreptul de a modifică oricând termenii și condițiile de față, fără vreo notificare prealabilă. Modificările vor fi afișate în această pagină și vor avea efect imediat.

Utilizarea site-ului după efectuarea oricăror actualizări înseamnă acceptarea implicită a acestora de către Cumpărător.

ÎNTREBĂRI SUPLIMENTARE

Dacă ai nelămuriri, comenzi deosebite sau întrebări suplimentare, îți stăm la dispoziție oricând, via e-mail pe adresa office@patipan.ro sau la numărul de telefon 0233/230039 în intervalul orar 09:00-17:00.